Vindfjell 22-27 juni 2002Alt i alt en fisketur med ganske labert resultat (få fisker), lite insektaktivitet, mye sur vest- og nordavind og temmelig få vak. Men det var mye fint fotolys, og jeg fikk testa det nye digitalkameraet mitt, samt de nye fjellstøvlene og Finnskogen-dressen i varierte vær- og føreforhold. En fin tur jeg ikke ville vært foruten.

[Mer]

Grunnåi 14-15 juni 2002

Møtte Anka nede ved kraftstasjonen ovenfor Seljord, og vi kjørte opp Grunningdalen i hver vår bil og ankom teltplassen ved halvåtte-tida. Varmt, men ganske overskyet. Oppholds. Har vært varmt i mange dager nå. Rigga teltet og satte oss ved bredden for å pr... [Mer]

Lifjell 9 juni 2002

Kveldstur. Var ved Langetjønn (ca. 950 moh.) klokka seks, etter tre kvarters svettetur i intens og trykkende varme. Heldigvis var det litt bris når jeg kom over tregrensa. Ikke noe vaking. Sverma store mengder med L. marginata spinnere, men de satt dessverre ikke på vannet. Spiste... [Mer]

Grunnåi 7-8 juni 2002

Kom meg kjapt avgårde etter jobben og var på plass ved elva ved sekstida på fredag. Fortsatt kjempevarmt og skyfritt. Satte opp teltet rett ved siden av bilen og elva, mens uhorvelige mengder med L. marginata spinnere dreiv med paringsdans. Tok en kort tur med David oppover på... [Mer]

Ormetjønn torsdag 6 juni 2002

Hadde egentlig bestemt meg for å prøve Seljordsosen, men fordi jeg hadde lappa vadebuksene mine tidligere i dag og jeg ikke tok sjansen på at limet hadde herda blei det en kort kveldstur til Ormetjønn i Uvdalsheia isteden. Rundt 350 moh. Parkerte ved Tveittjønna. Tre... [Mer]