Gnatfelandet 29 september 2003

Tok med meg David og småsupperester fra i går og dro ut for å prøve sjøørreten igjen. Var på odden klokka 18:00. Passe fin bris fra sør, 4-5 sekundmeter. Høyvann omtrent klokka 19:00. Ganske mildt ved vannet i forhold til ved parkeringsplass... [Mer]

Vindfjell 27-28 september 2003Måtte gjøre noen ærender i byen så jeg kom seint avgårde og var ikke på parkeringsplassen ved Viddaseter før klokka 15:00. Men det var et nydelig høstvær, og fortsatt endel timer til det var mørkt, så det var bare å komme seg inn til Krokvann.

[Mer]

Vindfjell 19-21 september 2003Hege og jeg, på Sørbu. Krokvann på lørdag. Kafferast ved Kringlevann. Ørret 36 cm. Kjølig. Langevann på søndag. Ikke et slag. Sommervarmt. Veldig masse store blåbær, både ved Krok- og Langevann. Hege kasta med flue for første gang, på Krokvann. Kantareller. Tretåspett. Ugle.

[Mer]

Prøvefiske på Vindfjell 5-7 september 2003Prøvefiske på Vindfjell med Ørretgruppa. Lå i telt på vollen. Totalt 79 ørreter og rundt 1000 tryter i prøvefiskegarna. Kjapp tur til Krokvann på lørdag. Tørt i skogen. Mista kilosfisk. Hyggelig lag med smakfulle garnørreter på lørdag kveld. David og Oliver krangla litt om å ha Ludde for seg sjøl.

[Mer]