Gnatfelandet 30 juli 2003Heiko og meg, og bikkja, selvfølgelig. Dro hjemmefra klokka 22:30 og stod på odden omtrent klokka 23:00. På grusveien ut fresa det en feit grevling over veien foran bilen.

[Mer]

Gnatfelandet 25. juli 2003Etter å ha fått litt inspirasjon av positive nattlige sjøørretrapporter på "www.fluefiske.net" i det siste fant jeg ut at det var på tide å prøve sommerørreten på Gnatfelandet. Nå har været vært ganske skiftende den siste uka, og temperaturen har vært litt lavere enn den veldige varmen som var et par ukers tid før siste uka. Dessuten var det passelig sønnavind, så det var ikke noe å lure på.

[Mer]

Femundsmarka 30 juni - 5 juli 2003Aleine med bikkja. Variabelt vær. Gradvis varmere. Bra med fisk. Blant annet to tørrflueharrer ikke langt under kiloen i Buddhåen, halvkilosørret på grunt vann i Rogshåen, kilosørret i "hemmelig" vann og storabborer i Øvre Storfisktjern. Fisket mest i de indre områdene, også innenfor svensk side. Tretåspett, vandrefalk, rødstjert. Besøkte Lille Vonsjøen for første gang. Lange dagsmarsjer uten kneproblemer.

[Mer]