Sierikkefjellet 27-29 juni 2003Ole Petter, Osmund, Ole Hjalmar, Morten, Heiko, Geir, Espen og meg. Gjøker i fleng. Ørret på 41 cm og 680 gram, stod på 30 cm's vann. Full av blå vannnymfer. Flekkefluer, knott og mygg. Varmt. Ustabilt vær. Regn om natten og morgenen, delvis overskyet og skiftende vindretning om dagen. Bleike innimellom. Osmund; 39 cm og 850 gram. Alle fiska med Streaking Caddis "dyr". Endel +/- 30 cm'ere. David lå under håndkle for knotten. Lang svømmetur i varmt fjellvann, med David. Noen få moltekart, ellers bare molteblomster. Mye kratt og kjerr. Sølete stier. Mange fine små idylliske vann. Hadde det bare ikke vært for all denne kleggen og knotten.

[Mer]

Femundsmarka 22-26 juni 2003Hege og jeg i telt ved Buddhåen. Elg ved Kløfthåen. Spredte storharrvak i Buddhåen. Døgnflueklekkinger. Ørret på 47 cm og drøyt kiloen på paradun helt på tampen siste morgenen. Variabelt vær, men ikke så værst. Gamma til Alf står helt fint. Storabborer i Øvre Storfisktjern.

[Mer]

Vindfjell 13-15 juni 2003Overnatting på Setra. Resultatløst nattfiske natt til lørdag. Båtfiske. Bever. Full vulgataklekking på Breivann på lørdag. Masse fisk. Største på 35 cm hadde spist tryte. Nesten samtlige var tjukke og fine og ganske røde i kjøttet. Sittesår i ræva på søndag.

[Mer]

Krokvann 6-8 juni 2003Teltur fra fredag til søndag. Johnny kom på "besøk"
fra lørdag til søndag. Varmt, men periodvis disig
vær. Endel formiddagsvaking på lørdag, og
fjærmyggklekking m/sippvaking på lørdags kveld.
Nesten helt dødt i finværet på søndag. Masse
skogsmaur i og rundt teltet. Fire-fem ørreter fra 30-33 cm, pluss
et par småtasser som jeg satte ut igjen.

[Mer]