Trøstetur til Goksjø 15 juni 2013

Hadde lovet guttene telttur til Goksjø, med kano, denne helga, men så meldte det såpass med regn og vind at vi måtte utsette og se an i hvert fall til lørdag. Og når lørdagen kom var det fortsatt så mye vind at vi fant ut at vi heller tok en dagstur uten kano og telt og ville prøve å lure noen gjedder på wobbler og kanskje en hisling eller to på brød.

Vi fant en fin plass ved nordenden. Eneste var at det var veldig mye søppel som lå og fløyt rundt. Det stoppet ikke fiskegleden vår, selv om det viste seg å være vanskelig å få noen hugg i dag. Det ble uansett en morsom tur hvor vi fikk sett oss litt rundt og prøvd ut et par nye sluker. Meitefiske med brød og dupp var vanskeligere for en treåring enn vi trodde for brødskorpene datt av kroken i kasta.

Ravn prøvde ville bade, men store bølger som slo på fjellet bidro til at han stoppet med vann opp til rumpa. Ikke var det spesielt varmt heller.

Det blei såpass kjølig at vi kort tid etter fant en plass i le hvor vi fyra opp et pølsebål og kosa oss kongelig.

Når kvelden kom var det fortsatt ikke noe fiskelukt på fingrene våre. Det nærmeste vi kom var noen småfisk som hoppet skrekkslagent vekk fra den elegant vrikkende nye gjeddewobbleren til Ravn. Den gikk så fint i det grumsete vannet at vi tror gjedda hadde tatt den hvis det hadde vært noe gjedde der.

Legg inn kommentar