Krokvann 28-30 mai 2003

Onsdag 28.

Kom ganske seint opp. Sjanset på at det måtte gå an å få opp et telt på fjellet ved utløpskanalen. Heldigvis gikk det greit, men jeg måtte bruke en god del tid på å rydde plass og trikse og fikse med barduner for å klare å få teltet stødig uten en eneste plugg. Det var nesten mørkt før jeg var ferdig, så det blei ikke noe fisking.

Torsdag 29.

Ganske grått vær når jeg stod opp. Men heldigvis oppholds.  Dessverre for meg var det ikke mye vaking nede i dammen i utløpskanalen.



På maurtuene inne i skogen var det plenty med flygemaur som krøyp rundt. Mange fløy opp i lufta også, og av dem igjen var det mange som datt på vannet. I tillegg klekte det ganske bra med marginata'er i det lett overskyete formiddagsværet, men all den gode ørretmaten til tross; det var neste ikke vak! (?) Skjønner ingenting jeg.



Greide å lure et par småtasser på rundt 30 cm. Det var alt.



Teltplassen min tok seg bra ut fra avstand, men på nært hold var det alt for mye maur i forteltet.



David fikk springe litt fritt på fjellet rundt ved teltet.



Litt lenger utpå dagen blei det strålende sol, men fortsatt ikke noe vaking.



Mens jeg satt ved bål- og matplassen kom det en linerle og satte seg i en perfekt ramme for et bilde.

Fredag 30.

Husker ikke helt åssen vær det var, men det var i hvert fall oppholds. Må ha vært lite vaking, for jeg dro ganske tidlig med meg teltet og sekken ned til Sandefjord for å hente Hege på stasjonen klokka 19:30. Skal opp igjen etterpå, for å ligge i telt nedi Langevann. Lammelag (tidligere spekelag) med Ørretgruppa på Setra i morgen.

Legg inn kommentar